Publikavimo data: 2024-04-06
Dietinė grybų kreminė sriuba
Dietinė grietinėlės sriuba iš grybų yra vienas pagrindinių karštųjų patiekalų tiems, kurie stebi figūrą. Lentos pp kreminė sriuba iš pievagrybių ruošiama grybų pagrindu. Recepte nėra mėsos ar bulvių. Grybų sriubą galima virti ištisus metus, nes grybai visada parduodami. Belieka tik išsirinkti kokybiškus jaunus grybus, iš kurių patiekalas išeis neįtikėtinai skanus. Švieži grybai turi būti baltos spalvos, kepurėlės ir kojelės be pažeidimų, įtrūkimų, raukšlių.
Žingsnis 1
Išvirkite grybus. Sudėkite grybus į puodą, užpilkite vandeniu ir užkaiskite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite grybus 10 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Į sriubą sudėkite svogūnus ir morkas ir dar pavirkite 10 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite kreminę sriubą. Supilkite pieną į verdantį vandenį ir palikite virti ant silpnos ugnies, kol visos daržovės suminkštės. Pagardinkite sriubą druska ir pipirais. Nuimkite nuo viryklės ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
Kategorijos