Dietinė grybų kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Dietinė grybų kreminė sriuba

Dietinė grietinėlės sriuba iš grybų yra vienas pagrindinių karštųjų patiekalų tiems, kurie stebi figūrą. Lentos pp kreminė sriuba iš pievagrybių ruošiama grybų pagrindu. Recepte nėra mėsos ar bulvių. Grybų sriubą galima virti ištisus metus, nes grybai visada parduodami. Belieka tik išsirinkti kokybiškus jaunus grybus, iš kurių patiekalas išeis neįtikėtinai skanus. Švieži grybai turi būti baltos spalvos, kepurėlės ir kojelės be pažeidimų, įtrūkimų, raukšlių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dietinė grybų kreminė sriuba Žingsnis 1
Išvirkite grybus. Sudėkite grybus į puodą, užpilkite vandeniu ir užkaiskite. Kai vanduo užvirs, sumažinkite ugnį iki silpnos ir virkite grybus 10 minučių.

Žingsnis 2

Dietinė grybų kreminė sriuba Žingsnis 2
Paruoškite daržoves. Į sriubą sudėkite svogūnus ir morkas ir dar pavirkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Dietinė grybų kreminė sriuba Žingsnis 3
Paruoškite kreminę sriubą. Supilkite pieną į verdantį vandenį ir palikite virti ant silpnos ugnies, kol visos daržovės suminkštės. Pagardinkite sriubą druska ir pipirais. Nuimkite nuo viryklės ir sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos