Dietinė lazanija pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Dietinė lazanija

Dietinės lazanijos receptas šiek tiek skiriasi nuo klasikinės versijos. Vietoj lazanijos lakštų naudojamas pitos pagrindas. Pageidautina rinktis armėnišką pitą, virtą be mielių. Kad gaminys būtų dietinis, rinkitės vištienos faršą. Ją geriau vartoti atšaldytą. Ji turi būti vienalytės spalvos, šviežia, blizgančiu paviršiumi ir malonaus kvapo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dietinė lazanija Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Įkaitinkite keptuvę. Sudėkite grybus. Troškinkite, kol išgaruos grybų skystis. Tada sudėkite svogūnus ir morkas. Daržoves troškinkite 7-10 minučių, kol suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Dietinė lazanija Žingsnis 2
Apkepkite faršą ir sumaišykite su daržovėmis. Perkelkite daržoves ir grybus į dubenį. Sudėkite maltą mėsą į keptuvę ir kepkite, kol mėsa pabals. Tada sudėkite daržoves ir grybus, pomidorų pastą. Troškinkite 2-3 minutes po uždaru dangčiu.

Žingsnis 3

Dietinė lazanija Žingsnis 3
Sudėkite lazaniją ir iškepkite. Supjaustykite pitą pagal kepimo indo dydį. Pirmiausia į jį sudėkite pitą, tada faršą su malta mėsa ir pabarstykite sūriu. Procedūrą kartokite tol, kol baigsis maistas. Lazaniją užpilkite grietinėle ir viršų apibarstykite sūriu. Dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos