Dietinė mėsos mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Dietinė mėsos mišrainė

Klasikinė soljanka yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Pagrindinės sriubos sudedamosios dalys yra marinuoti agurkai. Šiame patiekale gausu baltymų mėsos sąskaita, o alyvuogės ir alyvos sriubai suteikia neįprasto ir aštraus skonio.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Dietinė mėsos mišrainė Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps. Sudėkite susmulkintą česnaką ir pomidorus ir toliau troškinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Dietinė mėsos mišrainė Žingsnis 2
Į daržovių mišrainę sudėkite susmulkintas alyvuoges, alyvuoges ir agurkus ir toliau troškinkite. Į daržovių mišinį supilkite visą vandenį, išmaišykite ir troškinkite sriubą ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Dietinė mėsos mišrainė Žingsnis 3
Kai mišrainė šiek tiek pravės, įberkite druskos, pipirų ir visų prieskonių pagal skonį. Virkite sriubą apie 20-30 minučių ant vidutinės ugnies. Tuo metu nulupkite citrinos žievelę, supjaustykite ją apskritimais ir smulkiai supjaustykite žalumynus. Likus maždaug 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos į ją sudėkite citrinos griežinėlius ir žalumynus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos