Publikavimo data: 2024-06-09
Dietinė mėsos mišrainė
Klasikinė soljanka yra tradicinis rusų virtuvės patiekalas. Pagrindinės sriubos sudedamosios dalys yra marinuoti agurkai. Šiame patiekale gausu baltymų mėsos sąskaita, o alyvuogės ir alyvos sriubai suteikia neįprasto ir aštraus skonio.
Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps. Sudėkite susmulkintą česnaką ir pomidorus ir toliau troškinkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Į daržovių mišrainę sudėkite susmulkintas alyvuoges, alyvuoges ir agurkus ir toliau troškinkite. Į daržovių mišinį supilkite visą vandenį, išmaišykite ir troškinkite sriubą ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Kai mišrainė šiek tiek pravės, įberkite druskos, pipirų ir visų prieskonių pagal skonį. Virkite sriubą apie 20-30 minučių ant vidutinės ugnies. Tuo metu nulupkite citrinos žievelę, supjaustykite ją apskritimais ir smulkiai supjaustykite žalumynus. Likus maždaug 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos į ją sudėkite citrinos griežinėlius ir žalumynus.
Kategorijos