Skruostai su troškiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Skruostai su troškiniu

Šči yra populiari tradicinės rusų virtuvės sriuba. Pagrindiniai jos ingredientai paprastai yra kopūstai ir mėsa. Jei po ranka neturite šviežios mėsos, pasinaudokite mūsų šči su troškiniu receptu. Patiekalas gaunasi vidutiniškai sotus ir aromatingas. Puikus pasirinkimas pirmajam pietų patiekalui!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
121 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skruostai su troškiniu Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.

Žingsnis 2

Skruostai su troškiniu Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Skruostai su troškiniu Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 4

Skruostai su troškiniu Žingsnis 4
Susmulkinkite šviežias petražoles.

Žingsnis 5

Skruostai su troškiniu Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnako skilteles.

Žingsnis 6

Skruostai su troškiniu Žingsnis 6
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.

Žingsnis 7

Skruostai su troškiniu Žingsnis 7
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus ir morkas. Sumaišykite ingredientus.

Žingsnis 8

Skruostai su troškiniu Žingsnis 8
Pakepinkite morkas ir svogūnus 2-3 minutes, kol jie taps auksinės spalvos, ir suberkite česnakus.

Žingsnis 9

Skruostai su troškiniu Žingsnis 9
Daržoves kepkite dar 2 minutes.

Žingsnis 10

Skruostai su troškiniu Žingsnis 10
Sudėkite bulves į puodą, pripildytą dviem trečdaliais vandens. Virkite 2-3 minutes.

Žingsnis 11

Skruostai su troškiniu Žingsnis 11
Į puodą sudėkite kopūstus ir virkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 12

Skruostai su troškiniu Žingsnis 12
Perkelkite keptus kopūstus į sriubą.

Žingsnis 13

Skruostai su troškiniu Žingsnis 13
Kruopščiai išmaišykite sriubą ir virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 14

Skruostai su troškiniu Žingsnis 14
Į sriubą sudėkite troškinį. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 15

Skruostai su troškiniu Žingsnis 15
Sriubą virkite 2-3 minutes. Tada leiskite sriubai prisitraukti.

Žingsnis 16

Skruostai su troškiniu Žingsnis 16
Supilkite sriubą su troškiniu į serviravimo lėkštes, papuoškite smulkintomis žolelėmis ir patiekite. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos