Publikavimo data: 2024-04-14
Skruostai su troškiniu
Šči yra populiari tradicinės rusų virtuvės sriuba. Pagrindiniai jos ingredientai paprastai yra kopūstai ir mėsa. Jei po ranka neturite šviežios mėsos, pasinaudokite mūsų šči su troškiniu receptu. Patiekalas gaunasi vidutiniškai sotus ir aromatingas. Puikus pasirinkimas pirmajam pietų patiekalui!
Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 4
Susmulkinkite šviežias petražoles.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite česnako skilteles.
Žingsnis 6
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 7
Į įkaitintą keptuvę sudėkite svogūnus ir morkas. Sumaišykite ingredientus.
Žingsnis 8
Pakepinkite morkas ir svogūnus 2-3 minutes, kol jie taps auksinės spalvos, ir suberkite česnakus.
Žingsnis 9
Daržoves kepkite dar 2 minutes.
Žingsnis 10
Sudėkite bulves į puodą, pripildytą dviem trečdaliais vandens. Virkite 2-3 minutes.
Žingsnis 11
Į puodą sudėkite kopūstus ir virkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 12
Perkelkite keptus kopūstus į sriubą.
Žingsnis 13
Kruopščiai išmaišykite sriubą ir virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 14
Į sriubą sudėkite troškinį. Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 15
Sriubą virkite 2-3 minutes. Tada leiskite sriubai prisitraukti.
Žingsnis 16
Supilkite sriubą su troškiniu į serviravimo lėkštes, papuoškite smulkintomis žolelėmis ir patiekite. Gero apetito!
Kategorijos