Publikavimo data: 2024-04-05
Dietinė veršiena
PP ir dietos pagrindas yra pakankamas baltymų kiekis. Mėsa turėtų būti liesa. Todėl kiaulieną geriau pakeisti dietine veršiena. Kad ji būtų sultinga ir švelni, maistui ruošti rinkitės šviesiai raudoną jauno veršelio mėsą. Ji turi būti šviežia, maloniai kvepėti garuojančiu pienu ir greitai atgauti formą paspaudus pirštu.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Supjaustykite mėsą atsitiktiniais 2-3 cm dydžio gabalėliais. Sudėkite ją į dubenį. Įdėkite pusę česnako ir druskos. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite veršieną. Kepkite veršieną sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol iš abiejų pusių taps traški, 2-3 minutes. Sudėkite mėsą į kepimo indą. Sudėkite morkas, lauro lapą, likusius česnakus ir maltus pipirus. Išmaišykite, kad susijungtų. Užpilkite vandeniu, kad jis šiek tiek siektų mėsos viršų. Uždenkite folija. Pašaukite į iki 150 laipsnių įkaitintą orkaitę 1 valandai.
Kategorijos