Publikavimo data: 2024-03-28
Dietinė žiedinių kopūstų kreminė sriuba
Daugelis žmonių dažnai painioja trintą sriubą su grietinėlės sriuba. Pagrindinis skirtumas tarp grietininių sriubų yra tas, kad į jas dedama grietinėlės, todėl jos taip ir vadinamos. Gaminkite žiedinių kopūstų kreminę sriubą pagal šį receptą ir gausite lengvą ir švelnų pirmąjį patiekalą, vertą restorano. Ji paruošiama labai paprastai. Jums reikės svogūnų, morkų, žiedinių kopūstų, šiek tiek ryžių ir grietinėlės. Ryžius galite pakeisti bulvėmis. Grietinėlės sriubą patiekite su kvietiniais skrebučiais.
Žingsnis 1
Morkas supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Žiedinį kopūstą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Storasieniame puode įkaitinkite augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5 minutes kepkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 5
Į puodą sudėkite žiedinius kopūstus, vandenį ir ryžius. Virkite sriubą ant silpnos ugnies apie 10-15 minučių, kol ryžiai visiškai išvirs.
Žingsnis 6
Kai daržovės ir ryžiai išvirs, nukelkite juos nuo ugnies. Viską sutrinkite iki vientisos konsistencijos panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 7
Į sriubą supilkite grietinėlę ir išmaišykite.
Žingsnis 8
Grietinėlės sriubą pašildykite ant silpnos ugnies: kai tik ji užvirs, nukelkite nuo ugnies. Pasūdykite sriubą iki skonio - šiek tiek pasūdykite. Paruošta.
Žingsnis 9
Kreminę sriubą patiekite papuoštą kvietiniais skrebučiais arba kruopomis.
Kategorijos