Publikavimo data: 2025-08-16
Dietinės kopūstų salotos
Kopūstų, saldžiųjų paprikų ir morkų salotos - tai traškumo, vitaminų ir skaidulinių medžiagų koncentracija. Prie daržovių pridėkite prinokusių granatų grūdų ir česnakų, su jais lengvų salotų skonis taps ryškesnis. Šias salotas ruoškite ne tik kaip priedą prie karšto patiekalo, bet ir kaip savarankišką užkandį. Didelė šių salotų porcija gali būti puikus vėlyvos vakarienės variantas.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Susmulkinkite kopūstą, stengdamiesi, kad griežinėliai būtų ploni ir tolygūs. Morkas sutarkuokite stambia tarka. Papriką supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Sumaišykite daržoves salotinėje, pagal skonį įberkite druskos, džiovintų krapų ir cukraus. Į salotas supilkite citrinos sultis ir sudėkite česnaką. Viską sumaišykite.
Kategorijos