Publikavimo data: 2024-04-08
Dietinis varškės apkepas
Dietinis varškės apkepas yra vienas iš tradicinių Šiaurės ir Rytų Europos tautų patiekalų. Dėl pagrindinio ingrediento - varškės, kurioje yra daug gyvulinių baltymų ir vitamino B12, orkaitėje keptas troškinys gali sėkmingai konkuruoti su daugeliu mėsos patiekalų.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę ir kiaušinius. Varškę sutrinkite giliame dubenyje, į varškės masę įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite likusius ingredientus. Supilkite miltus, vanilę, supilkite pieną, stebėkite varškės tešlos struktūrą - ji neturi būti per tiršta. Ją galima koreguoti su pienu.
Žingsnis 3
Iškepkite apkepą. Gautą tešlą supilkite į specialią formą ir kepkite apie 40 minučių iki 200 laipsnių Celsijaus įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos