Publikavimo data: 2024-01-06
Dietinis vištienos sultinys receptas
Dietinis sultinys iš vištienos yra pagrindinis produktas gydomosios dietos metu. Jį ruošiant naudojama filė arba kitos paukščio dalys be odos. Jei verdant vištienos dietinį sultinį paviršiuje susidaro riebalų, juos reikia pašalinti šaukštu. Patiekdami sriubą, pabarstykite ją žolelėmis. Žingsnis po žingsnio pateiktame recepte papasakosime, kaip paruošti neriebų vištienos sultinį.
Žingsnis 1
Česnaką nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite plonais žiedais. Nuplaukite svogūną, morkas ir žoleles. Morkas supjaustykite žiedais, o svogūną ir žoleles susmulkinkite peiliu. Nuplaukite vištieną. Jei reikia, pašalinkite odą.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti dietinį sultinį. Į puodą supilkite 2 litrus vandens. Į vandenį sudėkite mėsą. Sudėkite morkas, svogūnus ir česnakus. Uždekite ant ugnies. Kai užvirs, nugriebkite putas. Sumažinkite ugnį ir virkite 60 min. jei norite tikrai neriebaus sultinio, 2-3 kartus išvirę mėsą nusunkite vandenį. Tik tada sudėkite likusius ingredientus ir virkite toliau.
Žingsnis 3
Padarykite dietinį vištienos sultinį aromatingesnį. Likus 5 minutėms iki virimo įberkite pipirų, krapų, muskato riešuto ir druskos.
Žingsnis 4
Išjunkite ugnį ir leiskite sriubai prisitraukti.
Kategorijos