Dolma su kviečių kruopomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Dolma su kviečių kruopomis

Armėnijoje dolma visada gaminama taip.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.09/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 1
Kopūstus 5 minutes pavirkite verdančiame vandenyje.

Žingsnis 2

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 2
Nuvalykite kviečių kruopas, nuplaukite ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 3
Į dubenį suberkite ryžius, kviečių kruopas ir bulves.

Žingsnis 4

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 4
Pakepinkite svogūnus ir taip pat sudėkite į dubenį.

Žingsnis 5

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 5
Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite.

Žingsnis 6

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 6
Gautą kaukę suvyniokite į kopūstų lapus. Ir tolygiai sudėkite į keptuvę.

Žingsnis 7

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 7
Sudėkite supjaustytus pomidorus ir obuolius.

Žingsnis 8

Dolma su kviečių kruopomis Žingsnis 8
Galiausiai įpilkite ghi, įpilkite šiek tiek vandens ir virkite ant silpnos ugnies 30-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, vynuogių sezonas, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, dolma, receptų knyga, jautienos vakarienė, dolma su vynuogių lapais

Kategorijos