Dviejų rūšių suši ritinėlių receptas. Iš nurodyto ingredientų kiekio galima pagaminti 16 porcijų. Suši suktinukų sėkmė labai priklauso nuo pasirinktų ryžių. Rinkitės specialiai suši skirtus ryžius - tai turėtų būti nurodyta ant pakuotės. Suši ruošimui tinkamų veislių ryžių grūdeliai yra apvalūs ir smulkūs. Tokie ryžiai po virimo būna lipnesni, jų skonis ryškesnis ir ryškesnis. Marinuotas imbieras paprastai patiekiamas kartu su įvairių rūšių suktinukais. Imbieras reikalingas tam, kad pertrauktų ankstesnio suktinuko skonį.
Žingsnis 1
Ryžius užpilkite vandeniu. Vienam puodeliui ryžių turi būti 1,25 puodelio vandens. Virkite ryžius uždengę dangtį, iš pradžių ant didelės ugnies, paskui, kai vanduo pradės lėčiau burbuliuoti, ant mažos ugnies 15 minučių. Tada leiskite ryžiams pastovėti dar 15 minučių. Dangčio nenuimkite. Dangtį nuimkite tik tada, kai ryžiai nusausinami, ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Atskirame inde sumaišykite vandenį, ryžių actą, cukrų ir druską. Supilkite padažą į atvėsusius ryžius ir gerai išmaišykite. Ryžius padalykite į dvi lygias dalis. Į pusę ryžių sudėkite kapinų ikrus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Morkas, agurkus, avokadą, lašišą ir krabų lazdeles supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 4
Kilimėlį, skirtą suši ritinėliams gaminti, visiškai uždenkite maistine plėvele. Suktinukams su jūros dumbliais išorėje naudokite visą nori lapą. Išvyniokite lakštą ant kilimėlio, ant jo lygiu sluoksniu paskleiskite ryžius be ikrų. Viename iš "nori" lapo kraštų palikite tuščią centimetrą ar pusantro. Ant ryžių juostelėmis užtepkite varškės, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 5
Ant varškės uždėkite įdaro juosteles: lašišos, agurko, avokado griežinėlius.
Žingsnis 6
Sudrėkinkite laisvąjį nori lapo kraštą vandeniu. Naudodami kilimėlį susukite jį į dešrelę.
Žingsnis 7
Toliau ruoškite antrąjį suktinuką ryžių puse į išorę. Perpjaukite "Nori" lakštą per pusę.
Žingsnis 8
Ant pusės lakšto dėkite ryžius ir ikrus, kad jie 1 cm peržengtų norio kraštą.
Žingsnis 9
Apverskite patiekalą. Ant ryžių uždėkite kitą lakšto pusę. Varškės sūrį paskirstykite juostelėmis.
Žingsnis 10
Ant varškės dėkite įdarą - morkas, krabų lazdeles, agurkus.
Žingsnis 11
Suvyniokite vyniotinį į tvarkingą dešrelę naudodami kilimėlį, kaip ir ankstesnį vyniotinį.
Žingsnis 12
Suktinukus su ryžiais iš išorės pabarstykite sezamo sėklomis. Kiekvieną suktinuką supjaustykite į 8 dalis.