Publikavimo data: 2024-03-31
Duonos kotletai
Kepti kotletai būna puresni, purūs, bet kartu nesubyra ir gerai išlaiko formą. Šiam receptui galite naudoti bet kokią mėsos masę, mes naudojome naminę mėsą iš kiaulienos ir jautienos mišinio. Būtinai išbandykite.
Žingsnis 1
Baltą duoną užpilkite pienu.
Žingsnis 2
Į tą patį dubenį sudėkite maltą mėsą, kiaušinį ir baltą duoną. Pagal skonį pagardinkite maltą mėsą druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Suformuokite vienodo dydžio kotletus ir siųskite juos į įkaitintą keptuvę. Prieš tai keptuvę patepkite trupučiu augalinio aliejaus.
Žingsnis 4
Apkepkite kotletus iš abiejų pusių. Kiekviena pusė užtruks apie 5-7 minutes. Iškepę kotletus uždenkite dangčiu ir leiskite jiems šiek tiek pailsėti.
Kategorijos