Publikavimo data: 2024-06-15
Dvigubai virti kiaulienos šonkauliukai aštrioje glazūroje su "cole slaw
Skanus ir sotus patiekalas didelei kompanijai. Dėl originalaus ingredientų rinkinio kiaulienos šonkauliukai gaunami neįprasti ir pikantiški. Lengvas kopūstų salotas subalansuos patiekalo sunkumą.
Žingsnis 1
Nuimkite foliją nuo kiaulienos šonkaulių vidinės pusės, kad jie nesideformuotų. Visus prieskonius sumaišykite trintuve arba kavos malūnėlyje iki vientisos tekstūros. Gautą prieskonių mišinį sumaišykite su augaliniu aliejumi. Barbekiu padažą sumaišykite su tabasko ir kimči.
Žingsnis 2
Pastatykite didelį puodą su vandeniu ant ugnies, iš anksto parinkdami jį pagal naudojamų šonkaulių skaičių. Užvirinkite vandenį ir sudėkite šonkauliukus. Nugriebkite putas, beveik užvirkite, tada sumažinkite ugnį iki vidutinės. Virkite ant silpnos ugnies 30-40 minučių, tada išimkite šonkauliukus ant lentelės ir leiskite mėsai šiek tiek atvėsti. Šonkauliukus gausiai įtrinkite kvapiosios pastos ir padažo mišiniu ir sudėkite ant kepimo skardos grotelių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę konvekciniu režimu iki 210-220 °C ir įdėkite šonkauliukus į orkaitę. Rekomenduojame po šonkauliukų lentyna padėti kepimo skardą, kad orkaitė būtų švari. Kepkite šonkauliukus 20 minučių, kol šonkauliukų paviršiuje susidarys glazūra.
Žingsnis 4
Tuo tarpu paruoškite salotas. Kopūstus smulkiai supjaustykite peiliu arba mandolina. Morkas sutarkuokite smulkia tarka arba taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais. Sumaišykite majonezą, garstyčias, citrinos sultis ir žievelę.
Žingsnis 5
Kopūstus ir morkas pabarstykite druska bei cukrumi ir gerai sutrinkite, kol išsiskirs sultys. Apšlakstykite daržoves majonezo padažu ir leiskite salotoms kurį laiką pastovėti šaldytuve. Salotas patiekite su šonkauliukais.
Kategorijos