Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne

Šis sūdytas džiovintas delikatesas yra labai skanus, natūralus ir ilgai išsilaiko. Svarbiausia jį laikyti šaldytuve.
Gaminimo laikas
5760 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne Žingsnis 1
Paruoškite apynių, druskos ir lauro lapų mišinį, juo apvoliokite vištieną ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.

Žingsnis 2

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne Žingsnis 2
Po 24 valandų ištraukite, nusunkite skystį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pusvalandį mirkti.

Žingsnis 3

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne Žingsnis 3
Po pusvalandžio nusausinkite ir paruoškite juodųjų pipirų, paprikos, raudonųjų pipirų ir vyno mišinį. Išmaišykite mišinį, kad gautųsi košė.

Žingsnis 4

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne Žingsnis 4
Šiuo mišiniu aptepkite popieriniais rankšluosčiais šiek tiek nusausintas krūtinėles.

Žingsnis 5

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne Žingsnis 5
Per įprastą siuvimo adatą įverkite ilgą dvigubą siūlą.

Žingsnis 6

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne Žingsnis 6
Per krūtinę perverkite siūlą su adata ir pakabinkite juos džiūti tiesiai kambaryje, kur tik galite juos pakabinti.

Žingsnis 7

Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne Žingsnis 7
Džiovinkite nuo 3 iki 5 dienų, priklausomai nuo to, kokią konsistenciją mėgstate.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos