Publikavimo data: 2024-06-22
Džiovinta vištienos krūtinėlė vyne
Šis sūdytas džiovintas delikatesas yra labai skanus, natūralus ir ilgai išsilaiko. Svarbiausia jį laikyti šaldytuve.
Žingsnis 1
Paruoškite apynių, druskos ir lauro lapų mišinį, juo apvoliokite vištieną ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms.
Žingsnis 2
Po 24 valandų ištraukite, nusunkite skystį, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pusvalandį mirkti.
Žingsnis 3
Po pusvalandžio nusausinkite ir paruoškite juodųjų pipirų, paprikos, raudonųjų pipirų ir vyno mišinį. Išmaišykite mišinį, kad gautųsi košė.
Žingsnis 4
Šiuo mišiniu aptepkite popieriniais rankšluosčiais šiek tiek nusausintas krūtinėles.
Žingsnis 5
Per įprastą siuvimo adatą įverkite ilgą dvigubą siūlą.
Žingsnis 6
Per krūtinę perverkite siūlą su adata ir pakabinkite juos džiūti tiesiai kambaryje, kur tik galite juos pakabinti.
Žingsnis 7
Džiovinkite nuo 3 iki 5 dienų, priklausomai nuo to, kokią konsistenciją mėgstate.
Kategorijos