Publikavimo data: 2025-08-17
Džiovinti grybai
Džiovintų miško grybų dubenėlis. Tinka bet kokie turimi grybai, aš turiu beržinių grybų.
Žingsnis 1
Džiovintus grybus valandą pamirkykite šaltame vandenyje.
Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite.
Žingsnis 3
Morkas ir svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite truputį aliejaus.
Žingsnis 4
Grybus pertrinkite per sietelį.
Žingsnis 5
Ant ugnies užkaiskite grybų sultinį.
Žingsnis 6
Sudėkite grybus į keptuvę prie svogūnų ir morkų ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 7
Sudėkite bulves į grybų sultinį, pasūdykite ir virkite 15 minučių, kol bulvės bus pusiau išvirtos.
Žingsnis 8
Į keptuvę suberkite lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius, keptuvės turinį ir virkite dar 5 minutes.
Kategorijos