Džiovinti grybai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Džiovinti grybai

Džiovintų miško grybų dubenėlis. Tinka bet kokie turimi grybai, aš turiu beržinių grybų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
28 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Džiovinti grybai Žingsnis 1
Džiovintus grybus valandą pamirkykite šaltame vandenyje.

Žingsnis 2

Džiovinti grybai Žingsnis 2
Bulves nulupkite ir supjaustykite.

Žingsnis 3

Džiovinti grybai Žingsnis 3
Morkas ir svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite truputį aliejaus.

Žingsnis 4

Džiovinti grybai Žingsnis 4
Grybus pertrinkite per sietelį.

Žingsnis 5

Džiovinti grybai Žingsnis 5
Ant ugnies užkaiskite grybų sultinį.

Žingsnis 6

Džiovinti grybai Žingsnis 6
Sudėkite grybus į keptuvę prie svogūnų ir morkų ir kepkite 5 minutes.

Žingsnis 7

Džiovinti grybai Žingsnis 7
Sudėkite bulves į grybų sultinį, pasūdykite ir virkite 15 minučių, kol bulvės bus pusiau išvirtos.

Žingsnis 8

Džiovinti grybai Žingsnis 8
Į keptuvę suberkite lauro lapą, juodųjų pipirų žirnelius, keptuvės turinį ir virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos