Džiovinti pievagrybių ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Džiovinti pievagrybių ikrai

Džiovintų pievagrybių ikrai - puikus patiekalas, kuris papuoš šventinį stalą kaip užkandis. Grybų ikrai priklauso šaltųjų užkandžių kategorijai. Tai lengvai ir paprastai paruošiamas delikatesas. Pagrindinis šio patiekalo akcentas - grybai. Grybų ikrai yra geras pyragų įdaras.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.21/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovinti pievagrybių ikrai Žingsnis 1
Grybus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir pamirkykite grietinėlėje. Kai grybai bus išmirkę, galite pradėti gaminti. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite kvadratėliais, tada sudėkite juos kepti į keptuvę, prieš tai užpilkite cukrumi. Supjaustykite morkas ir nusiųskite jas prie grybų. Nuolat maišykite.

Žingsnis 2

Džiovinti pievagrybių ikrai Žingsnis 2
Grybus pertrinkite per mėsmalę ir atsargiai maišykite, kol visiškai išvirs.

Žingsnis 3

Džiovinti pievagrybių ikrai Žingsnis 3
Maišydami supilkite vyną, grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite druska ir toliau maišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos