Publikavimo data: 2024-06-16
Džiovinti pievagrybių ikrai
Džiovintų pievagrybių ikrai - puikus patiekalas, kuris papuoš šventinį stalą kaip užkandis. Grybų ikrai priklauso šaltųjų užkandžių kategorijai. Tai lengvai ir paprastai paruošiamas delikatesas. Pagrindinis šio patiekalo akcentas - grybai. Grybų ikrai yra geras pyragų įdaras.
Žingsnis 1
Grybus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir pamirkykite grietinėlėje. Kai grybai bus išmirkę, galite pradėti gaminti. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite kvadratėliais, tada sudėkite juos kepti į keptuvę, prieš tai užpilkite cukrumi. Supjaustykite morkas ir nusiųskite jas prie grybų. Nuolat maišykite.
Žingsnis 2
Grybus pertrinkite per mėsmalę ir atsargiai maišykite, kol visiškai išvirs.
Žingsnis 3
Maišydami supilkite vyną, grietinėlę. Pagal skonį pagardinkite druska ir toliau maišykite.
Kategorijos