Grybų ikrai iš grybų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Grybų ikrai iš grybų

Ikrai iš opijatų - skanus patiekalas, kurio nereikia ruošti žiemą. Juo galima mėgautis ištisus metus! Yra labai paprastas skanių grybų ikrų iš opuncijų receptas. Gaminti reikės morkų, svogūnų, česnakų ir, žinoma, grybų. Paruoštus ikrus pertrinkite per mėsmalę. Jei grybus perkate parduotuvėje, atkreipkite dėmesį į jų realizacijos datą. Švieži opiatai turi baltą minkštimą ir tankią struktūrą, pelėsių buvimas nepriimtinas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
70 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Grybų ikrai iš grybų Žingsnis 1
Paruoškite opiata ikrus. Supjaustytus svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite grybus. Kepkite 20-30 minučių, kol grybai visiškai iškeps. Kai grybai nusausės, sudėkite česnaką, druską ir pipirus. Kepkite 10 minučių. Visą mišinį su likusiu aliejumi perkelkite į mėsmalę arba blenderį, sumalkite iki vientisos masės. Dar šiltus ikrus iš opelių sudėkite į stiklainį ar laikymo indą. Jei norite užkandį palikti žiemai, stiklainius užsukite, prieš tai juos sterilizavę kartu su dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos