Publikavimo data: 2024-03-26
Grybų ikrai iš grybų
Ikrai iš opijatų - skanus patiekalas, kurio nereikia ruošti žiemą. Juo galima mėgautis ištisus metus! Yra labai paprastas skanių grybų ikrų iš opuncijų receptas. Gaminti reikės morkų, svogūnų, česnakų ir, žinoma, grybų. Paruoštus ikrus pertrinkite per mėsmalę. Jei grybus perkate parduotuvėje, atkreipkite dėmesį į jų realizacijos datą. Švieži opiatai turi baltą minkštimą ir tankią struktūrą, pelėsių buvimas nepriimtinas.
Žingsnis 1
Paruoškite opiata ikrus. Supjaustytus svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Sudėkite grybus. Kepkite 20-30 minučių, kol grybai visiškai iškeps. Kai grybai nusausės, sudėkite česnaką, druską ir pipirus. Kepkite 10 minučių. Visą mišinį su likusiu aliejumi perkelkite į mėsmalę arba blenderį, sumalkite iki vientisos masės. Dar šiltus ikrus iš opelių sudėkite į stiklainį ar laikymo indą. Jei norite užkandį palikti žiemai, stiklainius užsukite, prieš tai juos sterilizavę kartu su dangteliais.
Kategorijos