Publikavimo data: 2024-03-31
Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje
Grybų sriuba yra vienas skaniausių daržovių patiekalų. Tačiau nebūtina po ranka turėti šviežių grybų. Ją galima lengvai pagaminti iš džiovintų grybų. O pasitelkus daugiafunkcinę keptuvę gaminti bus daug lengviau. Patiekalą galite virti valandą "sriubos" režimu, o galite virti "troškinio" režimu. Taigi sriuba bus verdama 2 valandas, tačiau jos skonis bus intensyvesnis.
Žingsnis 1
Grybus smulkiai supjaustykite (neišpilkite mirkymo vandens).
Žingsnis 2
Supilkite aliejų į multicookerį ir įjunkite kepimo režimą. Sudėkite svogūnus, morkas ir grybus ir kepkite 20 minučių.
Žingsnis 3
Vandenį, kuriame mirkėte grybus, perkoškite. Į multicooker keptuvėje kepamas daržoves įpilkite 2 litrus verdančio vandens, bulves ir grybų vandenį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir nustatykite "troškinimo" režimą 2 valandoms.
Kategorijos