Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje

Grybų sriuba yra vienas skaniausių daržovių patiekalų. Tačiau nebūtina po ranka turėti šviežių grybų. Ją galima lengvai pagaminti iš džiovintų grybų. O pasitelkus daugiafunkcinę keptuvę gaminti bus daug lengviau. Patiekalą galite virti valandą "sriubos" režimu, o galite virti "troškinio" režimu. Taigi sriuba bus verdama 2 valandas, tačiau jos skonis bus intensyvesnis.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Grybus smulkiai supjaustykite (neišpilkite mirkymo vandens).

Žingsnis 2

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Supilkite aliejų į multicookerį ir įjunkite kepimo režimą. Sudėkite svogūnus, morkas ir grybus ir kepkite 20 minučių.

Žingsnis 3

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 3
Vandenį, kuriame mirkėte grybus, perkoškite. Į multicooker keptuvėje kepamas daržoves įpilkite 2 litrus verdančio vandens, bulves ir grybų vandenį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir nustatykite "troškinimo" režimą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su grybais, sriubos, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, bulvių sezonas, voveraičių sezonas, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos