Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje

Grybų sriuba yra vienas skaniausių daržovių patiekalų. Tačiau nebūtina po ranka turėti šviežių grybų. Ją galima lengvai pagaminti iš džiovintų grybų. O pasitelkus daugiafunkcinę keptuvę gaminti bus daug lengviau. Patiekalą galite virti valandą "sriubos" režimu, o galite virti "troškinio" režimu. Taigi sriuba bus verdama 2 valandas, tačiau jos skonis bus intensyvesnis.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
81 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 1
Grybus smulkiai supjaustykite (neišpilkite mirkymo vandens).

Žingsnis 2

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 2
Supilkite aliejų į multicookerį ir įjunkite kepimo režimą. Sudėkite svogūnus, morkas ir grybus ir kepkite 20 minučių.

Žingsnis 3

Džiovintų grybų sriuba multicooker įrenginyje Žingsnis 3
Vandenį, kuriame mirkėte grybus, perkoškite. Į multicooker keptuvėje kepamas daržoves įpilkite 2 litrus verdančio vandens, bulves ir grybų vandenį. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir nustatykite "troškinimo" režimą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos