Džiovintų grybų sriuba su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-31

Džiovintų grybų sriuba su grietinėle

Džiovintų grybų sriuba su grietinėle, skirtingai nei įprasta grybų sriuba, yra subtilesnio skonio. Ją taip pat galima ruošti grybų tyrės pavidalu. Gaminant geriau naudoti 20 % riebumo grietinėlę. Tačiau, norėdami sumažinti patiekalo kaloringumą, galite vartoti mažiau riebų pieno produktą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
53 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Džiovintų grybų sriuba su grietinėle Žingsnis 1
Paruoškite sriubą. Į verdantį vandenį sudėkite bulves, įberkite druskos ir palikite virti. Kol bulvės verda, įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, 8 min. pakepinkite morkas ir svogūnus. Smulkiai supjaustykite nuplautus grybus, sudėkite juos į keptuvę, troškinkite 20 minučių. Į keptuvę supilkite grietinėlę, išmaišykite ir išjunkite ugnį. Į sriubą sudėkite kepsnius, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite po dangčiu 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos