Publikavimo data: 2024-06-24
Einthopf
Patiekalas, kuris pakeis pirmąjį ir antrąjį, kitaip jį galima vadinti tiršta sriuba, išvirta viename puode. Receptas mus pasiekė iš vokiečių virtuvės, šiam patiekalui gaminti galite naudoti bet kokius po ranka turimus produktus. Šis patiekalas gali pamaitinti daug svečių arba visą šeimą iš karto. Sultinys yra labai sotus, jis puikiai susidoros su peršalimo simptomais. Pabandykite pagaminti šį patiekalą, galbūt jis taps jūsų firminiu receptu.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Rūkytas žvėrienos dešreles supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Uždekite puodą ant ugnies, supilkite saulėgrąžų aliejų ir, kai jis įkais, sudėkite mėsą. Kepkite mėsą ant didelės ugnies nuolat maišydami, kol taps auksinės spalvos. Apie 10 minučių.
Žingsnis 3
Morkas supjaustykite nedideliais kubeliais, svogūną - pusžiedžiais, grybus perpjaukite pusiau ir supjaustykite lėkštėmis. Toliau kepkite ant didelės ugnies, į mėsą sudėkite supjaustytus svogūnus ir morkas, gerai išmaišykite. Kepkite porą minučių. Tada sudėkite supjaustytus grybų griežinėlius. Ir kepkite dar 3-4 minutes. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Sudėkite supjaustytas dešreles ir išmaišykite. Troškinkite, kol mėsa iškeps (jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens).
Žingsnis 4
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į virtą mėsą. Nuplaukite lęšius ir taip pat įpilkite jų į sriubą.
Žingsnis 5
Supilkite vandenį, maždaug 4/5 keptuvės. Troškinkite, kol išvirs. Lęšiai ir bulvės turi būti minkšti. Paragaukite sriubos, ar nėra druskos ir pipirų, ir, jei reikia, pagardinkite.
Žingsnis 6
Sudėkite brokolius ir troškinkite 2-3 minutes. Jei reikia, įberkite žolelių. Sriuba paruošta.
Kategorijos