Ekonomiška ir soti žirnių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ekonomiška ir soti žirnių sriuba

Ši sriuba labai ekonomiška ir soti. Ji puikiai tinka su naminiais džiūvėsėliais. Ją noriai ir su apetitu valgo vaikai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
22 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Užvirkite vandenį arba sultinį, supilkite nuplautus žirnius, prieš tai jų mirkyti nereikia.

Žingsnis 2

Ekonomiška ir soti žirnių sriuba Žingsnis 2
Virkite ant vidutinės ugnies, žiūrėdami, kad neišbėgtų.

Žingsnis 3

Ekonomiška ir soti žirnių sriuba Žingsnis 3
Po 20 minučių nuo žirnių virimo sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir svogūnus, stambiai sutarkuotas morkas.

Žingsnis 4

Po 10 minučių pasūdykite ir įdėkite lauro lapą. Žirniai bus paruošti praėjus 40 minučių po virimo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, grūdų ir ankštinių sriubos, sriubos, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, receptų knyga, bulguro sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos