Ekspreso prieskoniais pagardinti grynuoliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ekspreso prieskoniais pagardinti grynuoliai

Šiuos grynuolius pirmą kartą gaminau būdama studentė. Tai skanu, greita ir nebrangu. Mano vyras juos tiesiog dievina. Sultingus vištienos gabalėlius geriau patiekti su keptomis bulvėmis ir padažu, tai tikras skanėstas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.27/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Ekspreso prieskoniais pagardinti grynuoliai Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite maždaug 3x3 cm dydžio kubeliais. Sudėkite mėsą į gilų dubenį, suberkite mėgstamus prieskonius: man tai hopli-suneli, papriką dėl spalvos ir druską.

Žingsnis 2

Ekspreso prieskoniais pagardinti grynuoliai Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, viską išmaišykite ir į įkaitintą keptuvę dėkite miltuose apvoliotus mėsos gabalėlius.

Žingsnis 3

Ekspreso prieskoniais pagardinti grynuoliai Žingsnis 3
Kepkite, kol apskrus, po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos