Publikavimo data: 2025-08-18
Ekspreso prieskoniais pagardinti grynuoliai
Šiuos grynuolius pirmą kartą gaminau būdama studentė. Tai skanu, greita ir nebrangu. Mano vyras juos tiesiog dievina. Sultingus vištienos gabalėlius geriau patiekti su keptomis bulvėmis ir padažu, tai tikras skanėstas.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite maždaug 3x3 cm dydžio kubeliais. Sudėkite mėsą į gilų dubenį, suberkite mėgstamus prieskonius: man tai hopli-suneli, papriką dėl spalvos ir druską.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, viską išmaišykite ir į įkaitintą keptuvę dėkite miltuose apvoliotus mėsos gabalėlius.
Žingsnis 3
Kepkite, kol apskrus, po 3 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos