Publikavimo data: 2025-08-17
Elnienos kepsnys su pievagrybiais puoduose
Puodus galima paruošti kaip šventinį patiekalą, jis būna labai skanus.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite gabalėliais.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 3
Įdėkite mėsą, ją pasūdykite.
Žingsnis 4
Retkarčiais pamaišykite mėsą.
Žingsnis 5
Putos išvirs ir mėsa pradės ruduoti.
Žingsnis 6
Stenkitės, kad kiekvienas gabalėlis būtų traškus.
Žingsnis 7
Kol mėsa kepa, nulupkite bulves, supjaustykite jas kubeliais.
Žingsnis 8
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 9
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir iš anksto išvirkite grybus (turiu šaldytų grybų, kuriuos vasarą išviriau ir užšaldžiau).
Žingsnis 10
Tada svogūnus sudėjome į puodus.
Žingsnis 12
Tada grybai (ne visus juos įdėjau, nes vaikas nemėgsta grybų).
Žingsnis 13
Tada įdedame mėsą.
Žingsnis 14
Druska (po žiupsnelį kiekvienam puodui), prieskoniai (turiu džiovintų krapų ir petražolių) ir lauro lapas.
Žingsnis 15
Tada sudedame bulves.
Žingsnis 16
Ir viską užpilkite karštu vandeniu (iki kraštų).
Žingsnis 17
Uždenkite dangteliais ir siųskite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę lygiai vienai valandai.
Kategorijos