Ėrienos kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Ėrienos kotletai

Kitose šalyse kotletas yra kepta mėsa su kaulu. Tačiau Rusijoje tai yra apvalios formos patiekalas iš maltos mėsos. Kotletai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas, nes yra sotus ir lengvai paruošiamas. Kaip garnyrą prie pikantiškų avienos kotletų galima patiekti bulvių košę arba šviežių daržovių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Riešutai, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Ėrienos kotletai Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Jautieną susmulkinkite arba sumalkite mėsmale. Kotletai bus minkštesni, jei maltą mėsą ilgai maišysite.

Žingsnis 2

Ėrienos kotletai Žingsnis 2
Sumaišykite svogūnus, mėsą, kiaušinį ir prieskonius. Iš maltos mėsos suformuokite kotletus ir kepkite keptuvėje iki auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos