Ėriuko koja folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ėriuko koja folijoje

Per žvejybą Astrachanės regione draugas parsivežė pusę ėriuko. Jis teigė, kad stepių aviena visiškai skiriasi nuo auginamos mūsų krašte. Daug skanesnė.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
150 min.
Kalorijos
232 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Paruoškite anglis.

Žingsnis 2

Ėriuko koja folijoje Žingsnis 2
Suvyniokite koją į foliją.

Žingsnis 3

Ėriuko koja folijoje Žingsnis 3
Palaikykite koją ant ugnies apie 2,5 valandos. Kas 20 minučių apverskite mėsą iš vienos pusės į kitą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos