Publikavimo data: 2024-05-19
Ėriukų mėsa
Žingsnis 1
Sudėkite ėrieną į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies, nugriebdami putas. Šiek tiek pasūdykite vandenį, pradėkite virti pačioje virimo pradžioje, nes ėriena verda mažiausiai 80-90 min.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, susmulkinkite česnaką ir šviežias žoleles. Tinka krapai, petražolės arba kalendros.
Žingsnis 3
Į keptuvę su augaliniu aliejumi suberkite griežinėliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol lengvai apskrus. Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir troškinkite po dangčiu, kol padažas taps tirštas.
Žingsnis 4
Atvėsinkite virtą ėriuką ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į sultinį sudėkite ryžių ir svogūnų mišinį ir palikite virti 10 minučių.
Žingsnis 5
Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir troškinkite uždengę dangčiu, kol padažas taps tirštas. Į sriubą suberkite smulkintą ėrieną, žoleles, druską ir prieskonius. Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Palikite virti, kol bus paruošta, dar 10-15 minučių.
Kategorijos