Ėriukų mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Ėriukų mėsa

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ėriukų mėsa Žingsnis 1
Sudėkite ėrieną į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies, nugriebdami putas. Šiek tiek pasūdykite vandenį, pradėkite virti pačioje virimo pradžioje, nes ėriena verda mažiausiai 80-90 min.

Žingsnis 2

Ėriukų mėsa Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, susmulkinkite česnaką ir šviežias žoleles. Tinka krapai, petražolės arba kalendros.

Žingsnis 3

Ėriukų mėsa Žingsnis 3
Į keptuvę su augaliniu aliejumi suberkite griežinėliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol lengvai apskrus. Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir troškinkite po dangčiu, kol padažas taps tirštas.

Žingsnis 4

Atvėsinkite virtą ėriuką ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į sultinį sudėkite ryžių ir svogūnų mišinį ir palikite virti 10 minučių.

Žingsnis 5

Ėriukų mėsa Žingsnis 5
Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir troškinkite uždengę dangčiu, kol padažas taps tirštas. Į sriubą suberkite smulkintą ėrieną, žoleles, druską ir prieskonius. Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Palikite virti, kol bus paruošta, dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos