Ėriukų mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Ėriukų mėsa

Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Ėriukų mėsa Žingsnis 1
Sudėkite ėrieną į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite ant vidutinės ugnies, nugriebdami putas. Šiek tiek pasūdykite vandenį, pradėkite virti pačioje virimo pradžioje, nes ėriena verda mažiausiai 80-90 min.

Žingsnis 2

Ėriukų mėsa Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, susmulkinkite česnaką ir šviežias žoleles. Tinka krapai, petražolės arba kalendros.

Žingsnis 3

Ėriukų mėsa Žingsnis 3
Į keptuvę su augaliniu aliejumi suberkite griežinėliais supjaustytą svogūną ir kepkite, kol lengvai apskrus. Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir troškinkite po dangčiu, kol padažas taps tirštas.

Žingsnis 4

Atvėsinkite virtą ėriuką ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į sultinį sudėkite ryžių ir svogūnų mišinį ir palikite virti 10 minučių.

Žingsnis 5

Ėriukų mėsa Žingsnis 5
Į svogūnus sudėkite pomidorų pastą ir česnaką ir troškinkite uždengę dangčiu, kol padažas taps tirštas. Į sriubą suberkite smulkintą ėrieną, žoleles, druską ir prieskonius. Pagardinkite maltais juodaisiais pipirais. Palikite virti, kol bus paruošta, dar 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su mėsa, sriubos su jautiena, sriubos, mėsos patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, kharcho, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kharcho su jautiena, jautienos vakarienė, kharcho su ryžiais

Kategorijos