Ešerys su morkomis ir svogūnais garintuve pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Ešerys su morkomis ir svogūnais garintuve

Šis patiekalas ypač patiks tiems, kurie teisingai maitinasi ir saugo savo figūrą. Žuvį pagal šį receptą galima drąsiai patiekti vakarienei, patiekalas turi labai mažai kalorijų. Kartu ešerys yra labai maistingas produktas, jame yra daug baltymų, naudingų mūsų smegenų veiklai. Be to, žuvyje yra daug vitamino B12. Kaip garnyrą prie žuvies galite patiekti ryžių, jie bus derinami su daržovėmis. Arba patiekite patiekalą kaip savarankišką patiekalą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
19 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ešerys su morkomis ir svogūnais garintuve Žingsnis 1
Žuvį iš abiejų pusių pasūdykite ir papipirinkite, gerai įtrinkite. Kol pjaustysite daržoves, palikite marinuotis. Apie 7-10 minučių.

Žingsnis 2

Ešerys su morkomis ir svogūnais garintuve Žingsnis 2
Morkas supjaustykite plonais apskritimais. Svogūną nulupkite, perpjaukite pusiau ir supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Ešerys su morkomis ir svogūnais garintuve Žingsnis 3
Paimkite garų puodą, šiek tiek patepkite jį aliejumi ir sudėkite ant jo svogūnus bei morkas, suformuodami "pagalvę" žuviai.

Žingsnis 4

Ešerys su morkomis ir svogūnais garintuve Žingsnis 4
Įdėkite žuvį į garintuvą ir virkite 25-30 minučių. Nepamirškite peiliu patikrinti, ar žuvis iškepusi. Kai žuvis bus paruošta, smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir pagal skonį pridėkite į patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos