Eskalopė su pomidorais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Eskalopė su pomidorais ir sūriu

Eskalopė su pomidorais ir sūriu - tai patiekalas, kurį drąsiai galima patiekti prie šventinio stalo. Jį tikrai įvertins visi mėsos mėgėjai. Pagal šį receptą orkaitėje kepama kiaulienos eskalopė su pomidorais. Iškepus gausite minkštą ir sultingą mėsą. Jei norite sumažinti patiekalo kaloringumą, majonezą galima pakeisti natūraliu jogurtu. Vartokite kietąjį sūrį, pavyzdžiui, rusišką, olandišką, čederį.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
269 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Eskalopė su pomidorais ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite mėsą kepimui. Lengvai apskrudinkite eskalopus iš dviejų pusių. Pagardinkite pipirais ir druska.

Žingsnis 2

Eskalopė su pomidorais ir sūriu Žingsnis 2
Kepkite eskalopes orkaitėje. Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi, tolygiai išdėliokite eskalopes, aptepkite majonezu, pabarstykite smulkintu česnaku, tada sudėkite svogūnų žiedus ir pomidorų apskritimus. Visą paviršių apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-40 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos