Publikavimo data: 2024-04-28
Eskalopė su pomidorais ir sūriu
Eskalopė su pomidorais ir sūriu - tai patiekalas, kurį drąsiai galima patiekti prie šventinio stalo. Jį tikrai įvertins visi mėsos mėgėjai. Pagal šį receptą orkaitėje kepama kiaulienos eskalopė su pomidorais. Iškepus gausite minkštą ir sultingą mėsą. Jei norite sumažinti patiekalo kaloringumą, majonezą galima pakeisti natūraliu jogurtu. Vartokite kietąjį sūrį, pavyzdžiui, rusišką, olandišką, čederį.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą kepimui. Lengvai apskrudinkite eskalopus iš dviejų pusių. Pagardinkite pipirais ir druska.
Žingsnis 2
Kepkite eskalopes orkaitėje. Kepimo skardą patepkite augaliniu aliejumi, tolygiai išdėliokite eskalopes, aptepkite majonezu, pabarstykite smulkintu česnaku, tada sudėkite svogūnų žiedus ir pomidorų apskritimus. Visą paviršių apibarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite skardą į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30-40 minučių, kol paruduos.
Kategorijos