Ežiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiai

Šių ežiukų gaminimas neužima daug laiko. Tačiau procesą galite dar labiau pagreitinti, jei naudosite atšaldytą, o ne šaldytą maltą mėsą ir slėginę viryklę. Produktus joje apdorojant slėgiu, gaminimo laiką galima sutrumpinti beveik perpus. Kartu ežiai nepraras skonio ir aromato. Taip pat geriau rinktis paprastą padažą, kad nereikėtų gaišti laiko jį ruošiant. Pavyzdžiui, sumaišykite miltus ir pieną, kad pagamintumėte greitą bešamelį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiai Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Sumaišykite maltą mėsą su žaliais ryžiais, smulkintu svogūnu, druska, pipirais ir kiaušiniu.

Žingsnis 2

Ežiai Žingsnis 2
Suformuokite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite juos į multicookerio dubenį.

Žingsnis 3

Ežiai Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Sumaišykite pieną ir miltus plaktuvu ir užpilkite padažą ant ežiukų. Kepkite daugkartinėje keptuvėje, nustatę režimą "Troškinys", 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos