Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiai
Šių ežiukų gaminimas neužima daug laiko. Tačiau procesą galite dar labiau pagreitinti, jei naudosite atšaldytą, o ne šaldytą maltą mėsą ir slėginę viryklę. Produktus joje apdorojant slėgiu, gaminimo laiką galima sutrumpinti beveik perpus. Kartu ežiai nepraras skonio ir aromato. Taip pat geriau rinktis paprastą padažą, kad nereikėtų gaišti laiko jį ruošiant. Pavyzdžiui, sumaišykite miltus ir pieną, kad pagamintumėte greitą bešamelį.
Žingsnis 1
Paruoškite maltą mėsą. Sumaišykite maltą mėsą su žaliais ryžiais, smulkintu svogūnu, druska, pipirais ir kiaušiniu.
Žingsnis 2
Suformuokite ežiukus. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite juos į multicookerio dubenį.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Sumaišykite pieną ir miltus plaktuvu ir užpilkite padažą ant ežiukų. Kepkite daugkartinėje keptuvėje, nustatę režimą "Troškinys", 15 minučių.
Kategorijos