Ežiai be ryžių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ežiai be ryžių

Tiems, kurie vertina patiekalus su česnakais!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
251 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Ežiai be ryžių Žingsnis 1
Kiaulieną ir svogūną 2 kartus sumalkite mėsmale.

Žingsnis 2

Ežiai be ryžių Žingsnis 2
Sumaišykite prieskonius, džiūvėsėlius ir kiaušinį.

Žingsnis 3

Ežiai be ryžių Žingsnis 3
Sudėkite mišinį į mėsą ir suformuokite rutuliukus.

Žingsnis 4

Ežiai be ryžių Žingsnis 4
Apkepkite rutuliukus iš abiejų pusių.

Žingsnis 5

Ežiai be ryžių Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje sumaišykite sviestą ir miltus.

Žingsnis 6

Ežiai be ryžių Žingsnis 6
Kai miltai paruduos, supilkite grietinėlę, išmaišykite.

Žingsnis 7

Ežiai be ryžių Žingsnis 7
Tada sudėkite česnaką ir išmaišykite.

Žingsnis 8

Ežiai be ryžių Žingsnis 8
Sudėkite mėsos kukulius į formą, užpilkite padažu ir pašaukite į 120 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 9

Ežiai be ryžių Žingsnis 9
Atlikta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos