Publikavimo data: 2025-08-17
Ežiai be ryžių
Tiems, kurie vertina patiekalus su česnakais!
Žingsnis 1
Kiaulieną ir svogūną 2 kartus sumalkite mėsmale.
Žingsnis 2
Sumaišykite prieskonius, džiūvėsėlius ir kiaušinį.
Žingsnis 3
Sudėkite mišinį į mėsą ir suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 4
Apkepkite rutuliukus iš abiejų pusių.
Žingsnis 5
Įkaitintoje keptuvėje sumaišykite sviestą ir miltus.
Žingsnis 6
Kai miltai paruduos, supilkite grietinėlę, išmaišykite.
Žingsnis 7
Tada sudėkite česnaką ir išmaišykite.
Žingsnis 8
Sudėkite mėsos kukulius į formą, užpilkite padažu ir pašaukite į 120 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių.
Kategorijos