Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiai su augaliniu aliejumi
Mėsa ir kiti produktai traškia plutele šiandien yra populiariausi ir paklausiausi viešojo maitinimo pramonėje. Nuggetai, juostelės ir kiti apkepti patiekalai patinka ir vaikams, ir suaugusiesiems. Tokius skanėstus lengva paruošti namuose. Švelnūs ir apetitiški pasirodo ežiukai augaliniame aliejuje, o tiksliau - keptuvėje. Norint paruošti tokius traškius kotletukus su ryžiais, nebūtina turėti specialios virtuvės įrangos arba daugiafunkcinės keptuvės su gruzdintuve. Ežiukus galite kepti paprastoje gilioje keptuvėje.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. 10 minučių virkite kruopas iki pusiau išvirusias verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Suformuokite ežiukus. Pamirkykite rankas augaliniame aliejuje. Suformuokite 30-32 cm skersmens rutuliukus. Supilkite aliejų į puodą. Užvirinkite. Tada kaitrą sumažinkite nuo didelės iki vidutinės. Įmeskite ežiukų porciją ir virkite apie 5-6 minutes.
Žingsnis 3
Karštus kotletus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos