Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiai su bulvėmis
Ežiukai su bulvėmis - soti vakarienė visai šeimai. Patiekalą galite paruošti įvairiais būdais: troškinti mėsos kukulius ir atskirai virti bulves. Arba, kad procesas būtų kuo paprastesnis, siųskite viską kartu virti: ir daržoves, ir mėsos kukulius. Dažniausiai patiekalas kepamas orkaitėje. Svarbi ežiukų sudedamoji dalis yra ryžiai. Pageidautina imti ilgagrūdžius, pavyzdžiui, jazminų arba basmati. Kruopas prieš tai reikėtų išvirti, kol jos bus pusiau išvirusios.
Žingsnis 1
Paruoškite maltinukus. Vištieną ir svogūną sumalkite mėsmale. Sumaišykite su virtais ryžiais, druska ir maltais juodaisiais pipirais. Pagaminkite ežiukus.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus su bulvėmis. Į karščiui atsparų indą sudėkite maltos mėsos pusgaminius, palikdami nedidelį tarpą. Išdėliokite bulvių riekeles, pabarstykite druska, pipirais ir siųskite į orkaitę 40-50 min.
Kategorijos