Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiai su dešrelėmis
Ežiukai su dešrelėmis - greita ir lengva vakarienė visai šeimai. Jie paruošiami vos per 20 minučių. Iš tiesų tai gerai pažįstamas patiekalas - makaronai su dešrelėmis, tačiau neįprastas variantas. Imkite spagečius iš kietųjų kviečių, jie nevirsta ir gerai išlaiko formą. Rinkdamiesi dešreles pirmenybę teikite pilkšvai rausvos spalvos gaminiui. Ryškiai rožinė spalva rodo, kad yra nitritų arba dažiklių. Produktai turi būti elastingi, o dirbtinis apvalkalas - lygus.
Žingsnis 1
Pasigaminkite ežiukus. Dešreles perpjaukite į dvi dalis. Spagečius perlaužkite per pusę. Į dešros gabalėlį įkiškite makaronų lazdelę. Kiekvienam gabalėliui procedūrą pakartokite 5-7 kartus.
Žingsnis 2
Išvirkite ežius. Puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos. Įdėkite gabalėlius ir virkite 15 minučių. Tada išvirusius ežius išimkite iš puodo.
Kategorijos