Ežiai su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiai su dešrelėmis

Ežiukai su dešrelėmis - greita ir lengva vakarienė visai šeimai. Jie paruošiami vos per 20 minučių. Iš tiesų tai gerai pažįstamas patiekalas - makaronai su dešrelėmis, tačiau neįprastas variantas. Imkite spagečius iš kietųjų kviečių, jie nevirsta ir gerai išlaiko formą. Rinkdamiesi dešreles pirmenybę teikite pilkšvai rausvos spalvos gaminiui. Ryškiai rožinė spalva rodo, kad yra nitritų arba dažiklių. Produktai turi būti elastingi, o dirbtinis apvalkalas - lygus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
34 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiai su dešrelėmis Žingsnis 1
Pasigaminkite ežiukus. Dešreles perpjaukite į dvi dalis. Spagečius perlaužkite per pusę. Į dešros gabalėlį įkiškite makaronų lazdelę. Kiekvienam gabalėliui procedūrą pakartokite 5-7 kartus.

Žingsnis 2

Ežiai su dešrelėmis Žingsnis 2
Išvirkite ežius. Puode užvirinkite vandenį, įberkite druskos. Įdėkite gabalėlius ir virkite 15 minučių. Tada išvirusius ežius išimkite iš puodo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos