Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiai su druska
Jei sunku nuspręsti, kokiu prieskoniu pagardinti ežiukams skirtą maltą mėsą, išbandykite "Svan" druską, kurioje jau yra visi reikalingi prieskoniai, žolelės ir, žinoma, pati druska. Jos subtilus, aromatingas skonis su prieskoninių žolelių užuominomis ir lengvu aštrumu harmoningai dera su mėsos, daržovių ir žuvies patiekalais. Mėsos ežiai su druska pasirodys turtingo aromato ir malonaus skonio, nuspalvinantys pagrindinius patiekalo motyvus. Į padažą taip pat vietoj prieskonių įberkite Svano druskos.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir iškepkite ežiukus. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, kiaušinį, svogūną ir Svano druską. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus. Kepkite ant didelės ugnies augaliniame aliejuje po 2 min. iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Grietinę, miltus, druską ir karštą vandenį sumaišykite plaktuvu. Supilkite padažą į ežius ir užvirinkite.
Žingsnis 3
Išmeskite ežius. Uždenkite puodą dangčiu. Troškinkite ežiukus ant silpnos ugnies 30 minučių.
Kategorijos