Ežiai su druska pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiai su druska

Jei sunku nuspręsti, kokiu prieskoniu pagardinti ežiukams skirtą maltą mėsą, išbandykite "Svan" druską, kurioje jau yra visi reikalingi prieskoniai, žolelės ir, žinoma, pati druska. Jos subtilus, aromatingas skonis su prieskoninių žolelių užuominomis ir lengvu aštrumu harmoningai dera su mėsos, daržovių ir žuvies patiekalais. Mėsos ežiai su druska pasirodys turtingo aromato ir malonaus skonio, nuspalvinantys pagrindinius patiekalo motyvus. Į padažą taip pat vietoj prieskonių įberkite Svano druskos.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiai su druska Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir iškepkite ežiukus. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, kiaušinį, svogūną ir Svano druską. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus. Kepkite ant didelės ugnies augaliniame aliejuje po 2 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Ežiai su druska Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Grietinę, miltus, druską ir karštą vandenį sumaišykite plaktuvu. Supilkite padažą į ežius ir užvirinkite.

Žingsnis 3

Ežiai su druska Žingsnis 3
Išmeskite ežius. Uždenkite puodą dangčiu. Troškinkite ežiukus ant silpnos ugnies 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos