Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiai su gvazdikėliais
Skanūs ir labai aromatingi ežiai gali būti ruošiami su gvazdikėliais. Prieskonių dedama į pomidorų padažą kotletams. Gvazdikėliai puikiai papildo mėsą, suteikdami jai ypatingą prieskonį. Atminkite, kad prieskonis pradeda rūgti, jei ilgai išbūna karštame patiekale, todėl išvirus ežius verta išimti pumpurus iš padažo.
Žingsnis 1
Paruoškite grūdus. Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Tai užtruks apie 10-12 minučių.
Žingsnis 2
Pasigaminkite maltos mėsos. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, svogūnus į vientisą masę. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su gvazdikėliais. Iš maltos mėsos suformuokite delno dydžio rutuliukus. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos. Supilkite į keptuvę vandenį ir užvirinkite. Sudėkite pomidorų pastą. Išmaišykite. Sumaišykite cukrų, gvazdikėlius, cinamoną ir miltus. Supilkite į ežius. Uždenkite dangčiu. Sumažinkite kaitrą. Troškinkite 20-25 minutes.
Kategorijos