Ežiai su gvazdikėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiai su gvazdikėliais

Skanūs ir labai aromatingi ežiai gali būti ruošiami su gvazdikėliais. Prieskonių dedama į pomidorų padažą kotletams. Gvazdikėliai puikiai papildo mėsą, suteikdami jai ypatingą prieskonį. Atminkite, kad prieskonis pradeda rūgti, jei ilgai išbūna karštame patiekale, todėl išvirus ežius verta išimti pumpurus iš padažo.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiai su gvazdikėliais Žingsnis 1
Paruoškite grūdus. Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Tai užtruks apie 10-12 minučių.

Žingsnis 2

Ežiai su gvazdikėliais Žingsnis 2
Pasigaminkite maltos mėsos. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, svogūnus į vientisą masę. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Ežiai su gvazdikėliais Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su gvazdikėliais. Iš maltos mėsos suformuokite delno dydžio rutuliukus. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos. Supilkite į keptuvę vandenį ir užvirinkite. Sudėkite pomidorų pastą. Išmaišykite. Sumaišykite cukrų, gvazdikėlius, cinamoną ir miltus. Supilkite į ežius. Uždenkite dangčiu. Sumažinkite kaitrą. Troškinkite 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos