Ežiai su kečupu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiai su kečupu

Daugelis žmonių ežius painioja su mėsos kukuliais dėl jų apvalios formos. Tačiau šie kotletai iš esmės skiriasi savo sudėtimi. Į ežiukus dedama ryžių ar kitų grūdinių kultūrų, todėl jie yra sotesni. Mėsos kukuliuose - tik mėsa, kartais su daržovėmis. Skaniai paruoštus ežiukus galima kepti keptuvėje su pomidorų kečupu, morkomis ir svogūnais.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
185 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiai su kečupu Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Užvirinkite vandenį. Ryžius nusausinkite. 5 minutes pavirkite. Nusunkite vandenį.

Žingsnis 2

Ežiai su kečupu Žingsnis 2
Paruoškite maltą mėsą. Į mėsą įmaišykite smulkintą svogūną, žalius kiaušinius, krapus, ryžius, druską ir pipirus. Apšlakstykite maltą mėsą, kad ji būtų sultinga.

Žingsnis 3

Ežiai su kečupu Žingsnis 3
Paruoškite daržovių mišrainę. Keptuvėje svieste 5 min. pakepinkite morkas ir svogūnus. Nuolat maišydami supilkite miltus. Sudėkite kečupą, pomidorų griežinėlius ir grietinėlę. Išmaišykite.

Žingsnis 4

Ežiai su kečupu Žingsnis 4
Paruoškite ežiukus su kečupu. Iš maltos mėsos pagaminkite apvalius ežiukus. Dėkite juos į keptuvę su kepsniais. Supilkite vandenį ir 20-25 minutes troškinkite uždengę dangčiu. Likus 10 minučių iki virimo įberkite kalendrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos