Ežiai su pomidorų sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiai su pomidorų sultimis

Pomidorų sultys aktyviai naudojamos ne tik kulinarijoje, bet ir medicinoje ir net kosmetologijoje, dedant jų į kaukes ir serumus. Tačiau ji buvo išrasta visai neseniai, XX a. pradžioje, viename viešbutyje Indianos pietuose. Sultys labai greitai išgarsėjo, iš dalies dėl kokteilio "Bloody Mary". Ežiukai su pomidorų sultimis - dar vienas įdomus "mėsos kukulių" gaminimo variantas. Patiekalas aromatingas, sotus ir labai skanus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiai su pomidorų sultimis Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo pagrindą. Į nedidelį indą sudėkite maltą mėsą. Įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite svogūną, česnaką, majonezą ir kečupą. Ingredientus gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė. Mišinį pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis. Pabaigoje sudėkite tarkuotas morkas ir paruoštus ryžius kartu su likusiu mirkymo vandeniu. Viską dar kartą kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Ežiai su pomidorų sultimis Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Iš paruošto pagrindo suformuokite vienodo dydžio mėsos rutuliukus. Būsimus ežiukus sudėkite į multicookerį ir užpilkite pomidorų sultimis. Įjunkite "ryžių" režimą 15 minučių. Kai patiekalas iškeps, palikite jį 5 minutes pastovėti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos