Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiai su pomidorų sultimis
Pomidorų sultys aktyviai naudojamos ne tik kulinarijoje, bet ir medicinoje ir net kosmetologijoje, dedant jų į kaukes ir serumus. Tačiau ji buvo išrasta visai neseniai, XX a. pradžioje, viename viešbutyje Indianos pietuose. Sultys labai greitai išgarsėjo, iš dalies dėl kokteilio "Bloody Mary". Ežiukai su pomidorų sultimis - dar vienas įdomus "mėsos kukulių" gaminimo variantas. Patiekalas aromatingas, sotus ir labai skanus.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo pagrindą. Į nedidelį indą sudėkite maltą mėsą. Įmuškite vieną kiaušinį, sudėkite svogūną, česnaką, majonezą ir kečupą. Ingredientus gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė. Mišinį pagardinkite druska, pipirais ir žolelėmis. Pabaigoje sudėkite tarkuotas morkas ir paruoštus ryžius kartu su likusiu mirkymo vandeniu. Viską dar kartą kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Iš paruošto pagrindo suformuokite vienodo dydžio mėsos rutuliukus. Būsimus ežiukus sudėkite į multicookerį ir užpilkite pomidorų sultimis. Įjunkite "ryžių" režimą 15 minučių. Kai patiekalas iškeps, palikite jį 5 minutes pastovėti ir patiekite.
Kategorijos