Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiai su raudonaisiais aštriaisiais pipirais
Raudonieji aštrieji pipirai yra vienas iš labiausiai paplitusių prieskonių visame pasaulyje. Kai kurie žmonės jį vartoja vaistams, o aštrumo mėgėjai pipirų deda į maistą, suteikdami jam aštrų poskonį. Ežiukai su raudonaisiais pipirais - tai neįprastas aštrus patiekalas, kuriame švelni malta mėsa ir grietinėlės grietinė derinama su aštriu prieskoniu, taip sukuriant malonų skonio balansą. Beje, raudonieji pipirai greitina medžiagų apykaitą, dėl to numetamas viršsvoris.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą ežiukams. Į nedidelį dubenėlį sudėkite maltą mėsą, svogūną, atvėsintus ryžius, susmulkintą raudonąją papriką ir pagal skonį druskos. Ingredientus gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisas mišinys.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Miltus suberkite į nedidelį dubenėlį. Iš maltos mėsos suformuokite vienodo dydžio kukulius. Tada kiekvieną rutuliuką iš visų pusių apvoliokite miltuose. Įkaitinkite keptuvę su nedideliu kiekiu aliejaus, sudėkite ant jos ežiukus ir kepkite, kol jie taps gardūs.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą iki vientisos masės. Į tą patį dubenį įpilkite vandens ir vėl išmaišykite. Paruoštą padažą supilkite ant ežių, tada palaukite, kol užvirs. Tada uždengkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite ežius dar 10 minučių.
Kategorijos