Ežiai su vynuogėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiai su vynuogėmis

Iš paprasto avokado ir sultenių vynuogių galite paruošti neįprastą ir sveiką ežiuko pavidalo desertą, kuris nustebins ir suaugusiuosius, ir vaikus. Tam reikės šiek tiek laisvo laiko ir dantų krapštukų, kurie imituos adatas. Tokį desertą valgyti malonu, nes sultenių vynuogėse nėra sėklų. O kadangi jį ruošiant nėra nieko sudėtingo, šį originalų patiekalą galima gaminti kartu su vaiku.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Ežiai su vynuogėmis Žingsnis 1
Pasigaminkite ežiuko kūną ir adatas. Nulupkite trečdalį avokado puselių, kad suformuotumėte ežiuko veidą. Ant kiekvieno dantų krapštuko užklijuokite po vynuogę.

Žingsnis 2

Ežiai su vynuogėmis Žingsnis 2
Suspauskite adatas ir suformuokite veidą. Dantų krapštukus smeikite į avokadą, judėdami nuo veido link avokado galo. Ant kiekvieno dantų krapštuko užmaukite po vieną juodųjų serbentų uogą ir suformuokite ežiuko akis. Iš kiekvienos alyvuogės ir dantų krapštuko padarykite snapelius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos