Ežio mėsos kukuliai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Ežio mėsos kukuliai.

Pasirinko šį receptą, nes jis gaunasi skanus ir gražus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
315 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Ežio mėsos kukuliai. Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir suberkite jį į maltą mėsą.

Žingsnis 2

Ežio mėsos kukuliai. Žingsnis 2
Druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 3

Ežio mėsos kukuliai. Žingsnis 3
Įberkite šiek tiek sausų ryžių. Viską sumaišykite.

Žingsnis 4

Ežio mėsos kukuliai. Žingsnis 4
Suformuokite rutuliukus ir apvoliokite sausuose ryžiuose.

Žingsnis 5

Ežio mėsos kukuliai. Žingsnis 5
Dėkite į garintuvą ir garinkite 30 minučių.

Žingsnis 6

Ežio mėsos kukuliai. Žingsnis 6
Kukuliai bus paruošti, kai sausi ryžiai išvirs, pabals ir padidės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos