Ežiukai klasika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Ežiukai klasika

Vienas mėgstamiausių visų patiekalų. Kitaip ežiukai vadinami mėsos kukuliais. Mano anūkai juos valgo su malonumu.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Ežiukai klasika Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumalkite mėsą ir svogūno galvutę mėsmale. Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius ir kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Ežiukai klasika Žingsnis 2
Keptuvėje padarykite keptuvę. Apkepkite morkas, svogūnus ir kečupą.

Žingsnis 3

Ežiukai klasika Žingsnis 3
Puodelyje atskieskite pusę sultinio kubelio. Kai kepsnys bus paruoštas, įberkite šaukštą miltų ir gerai išmaišykite, tada supilkite sultinį, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 4

Ežiukai klasika Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir sudėkite į padažą.

Žingsnis 5

Uždenkite dangčiu ir 30 minučių palaikykite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, vištienos kotletai, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, kotletai su kiaušiniu, vištienos krūtinėlės kotletai

Kategorijos