Publikavimo data: 2025-08-19
Ežiukai klasika
Vienas mėgstamiausių visų patiekalų. Kitaip ežiukai vadinami mėsos kukuliais. Mano anūkai juos valgo su malonumu.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sumalkite mėsą ir svogūno galvutę mėsmale. Ryžius virkite, kol jie bus pusiau išvirę. Sumaišykite maltą mėsą, ryžius ir kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Keptuvėje padarykite keptuvę. Apkepkite morkas, svogūnus ir kečupą.
Žingsnis 3
Puodelyje atskieskite pusę sultinio kubelio. Kai kepsnys bus paruoštas, įberkite šaukštą miltų ir gerai išmaišykite, tada supilkite sultinį, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 4
Iš maltos mėsos suformuokite rutuliukus ir sudėkite į padažą.
Žingsnis 5
Uždenkite dangčiu ir 30 minučių palaikykite ant silpnos ugnies.
Kategorijos