Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su adžika
Skanūs mėsos ežiai - tai ne tik kokybiška malta mėsa su ryžiais, bet ir skonių bei aromatų turtingas padažas. Pabandykite į padažą įberti kelis šaukštus adžikos, ji puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų. Plonas malonus aromatas, tiršta konsistencija ir sodrus pikantiškas padažo skonis pavers ežius su adžika nepaprastai apetitiškais. Aštrus raudonųjų pipirų, česnakų ir prieskoninių žolelių skonis padės atskleisti mėsos skonį. Šis patiekalas patiks visiems aštrių gastronominių pojūčių mėgėjams.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite maltą vištieną, ryžius, kiaušinį, svogūną, česnaką, druską, pipirus ir cukrų į dubenį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Padažą išvirkite su adžika. Puode sumaišykite pomidorų pastą, adžiką, grietinę, obuolių actą ir vandenį. Užvirinkite.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su adžika. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus, perkelkite į padažą, atsargiai išmaišykite. Troškinkite ant vidutinės ugnies uždengę dangtį 40 minučių.
Kategorijos