Ežiukai su adžika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su adžika

Skanūs mėsos ežiai - tai ne tik kokybiška malta mėsa su ryžiais, bet ir skonių bei aromatų turtingas padažas. Pabandykite į padažą įberti kelis šaukštus adžikos, ji puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų. Plonas malonus aromatas, tiršta konsistencija ir sodrus pikantiškas padažo skonis pavers ežius su adžika nepaprastai apetitiškais. Aštrus raudonųjų pipirų, česnakų ir prieskoninių žolelių skonis padės atskleisti mėsos skonį. Šis patiekalas patiks visiems aštrių gastronominių pojūčių mėgėjams.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su adžika Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite maltą vištieną, ryžius, kiaušinį, svogūną, česnaką, druską, pipirus ir cukrų į dubenį ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Ežiukai su adžika Žingsnis 2
Padažą išvirkite su adžika. Puode sumaišykite pomidorų pastą, adžiką, grietinę, obuolių actą ir vandenį. Užvirinkite.

Žingsnis 3

Ežiukai su adžika Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su adžika. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus, perkelkite į padažą, atsargiai išmaišykite. Troškinkite ant vidutinės ugnies uždengę dangtį 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos