Publikavimo data: 2024-06-15
Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu
Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu - patiekalas tikriems vyrams su stipriu azijietišku akcentu. Tinka bet koks įdaras, svarbiausia, kad jis nebūtų labai riebus. Kad mėsos kukuliai nebūtų per daug aitrūs, reikėtų imti šiek tiek padažo, ne daugiau kaip arbatinį šaukštelį. Kad skonių paletė būtų intensyvesnė, į kotletų pagrindą galite įdėti šiek tiek žaliųjų svogūnų, sojų padažo ir tarkuoto imbiero.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite žaliuosius svogūnus, ryžius, tarkuotą imbierą, aitriųjų paprikų padažą, plaktą kiaušinį, sojų padažą ir gerai išmaišykite. Iš mišinio padarykite nedidelius rutuliukus.
Žingsnis 2
Paruoškite sultinį. Vištienos sultinį atskieskite vandeniu, įpilkite baltojo vyno, sezamų aliejaus ir užvirinkite keptuvėje.
Žingsnis 3
Troškinkite ežiukus. Sudėkite mėsos gabaliukus į verdantį sultinį, užvirinkite, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite 40 minučių.
Kategorijos