Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu

Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu - patiekalas tikriems vyrams su stipriu azijietišku akcentu. Tinka bet koks įdaras, svarbiausia, kad jis nebūtų labai riebus. Kad mėsos kukuliai nebūtų per daug aitrūs, reikėtų imti šiek tiek padažo, ne daugiau kaip arbatinį šaukštelį. Kad skonių paletė būtų intensyvesnė, į kotletų pagrindą galite įdėti šiek tiek žaliųjų svogūnų, sojų padažo ir tarkuoto imbiero.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite žaliuosius svogūnus, ryžius, tarkuotą imbierą, aitriųjų paprikų padažą, plaktą kiaušinį, sojų padažą ir gerai išmaišykite. Iš mišinio padarykite nedidelius rutuliukus.

Žingsnis 2

Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu Žingsnis 2
Paruoškite sultinį. Vištienos sultinį atskieskite vandeniu, įpilkite baltojo vyno, sezamų aliejaus ir užvirinkite keptuvėje.

Žingsnis 3

Ežiukai su aitriųjų paprikų padažu Žingsnis 3
Troškinkite ežiukus. Sudėkite mėsos gabaliukus į verdantį sultinį, užvirinkite, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos