Ežiukai su avokadais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su avokadais

Avokadų ežiai - skanus ir sotus patiekalas, kuriame gausu baltymų, angliavandenių ir sveikųjų riebalų. Jį paruošti nėra sudėtinga ir užtrunka nedaug laiko. Šiam receptui skirti avokadai turi būti prinokę ir minkšti - jei tokie nėra, palikite juos porai dienų tamsioje vietoje, kad prinoktų. Avokadai puikiai dera su daugeliu patiekalų: mėsa, sūriu, žolelėmis ir kiaušiniais. Jo minkštimo skonis panašus į sviesto ir trintų žolelių mišinio skonį, todėl mėsos ežiukams suteiks gardų riešutų skonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
314 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su avokadais Žingsnis 1
Paruoškite maltinukus. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, kiaušiniu, druska, pipirais ir muskato riešutu. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus.

Žingsnis 2

Ežiukai su avokadais Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sutarkuokite sūrį. Avokadą sutrinkite šakute. Sumaišykite sūrį ir avokadą. Į kiekvieno mėsos rutuliuko vidurį dėkite po 1 šaukštelį įdaro.

Žingsnis 3

Ežiukai su avokadais Žingsnis 3
Iškepkite ežiukus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kiekvieną rutuliuką apvoliokite kukurūzų miltuose ir kepkite ant vidutinės ugnies po 3 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Ežiukai su avokadais Žingsnis 4
Iškepkite ežiukus. Perkelkite ežiukus į kepimo indą. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos