Publikavimo data: 2024-06-08
Ežiukai su česnakiniu padažu
Ežiukai su česnakiniu padažu - puiki idėja sekmadienio pietums. Jei naudosite paruoštą maltinuką, patiekalą gaminsite apie valandą. Česnakinis padažas gaminamas su grietinėle. Pageidautina, kad jie būtų riebūs. Prieskonių sudėtį visada galima koreguoti pagal savo skonio pageidavimus. Įdarą galima vartoti bet kokį. Dietiškesni variantai yra vištiena, kalakutiena, triušiena.
Žingsnis 1
Suformuokite ežiukus. Svogūną sutarkuokite ant tarkavimo grotelių. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, kiaušiniu, svogūnu, vandeniu ir prieskoniais. Gerai išminkykite. Suformuokite vištos kiaušinio dydžio rutuliukus ir sudėkite juos į formą.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Svogūnus ir morkas 5 minutes pakepinkite svieste. Dalimis supilkite miltus, gerai išmaišykite ir pavirkite 2 minutes. Česnaką išspauskite per presą ir sudėkite į daržoves. Supilkite dalį sultinio, virkite 10 minučių, palaipsniui supilkite likusį sultinį. Įmaišykite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite. Mėsą užpilkite česnakiniu padažu ir kepkite 40 minučių.
Kategorijos