Ežiukai su cukraus padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Ežiukai su cukraus padažu

Ežiukai su cukraus padažu maloniai nustebins visus prie stalo savo skoniu. Cukrus šiuo atveju yra natūralus skonio stipriklis. Jei į padažą įdėsite nedidelį kiekį cukraus, ežiukai bus minkštesni, kvapnesni ir skanesni. Tokio padažo skonis yra ryškus, saldžiarūgštis, su juntamomis prieskonių natomis ir lengvu česnako poskoniu. Garnyrui geriausia naudoti bulvių košę, troškintas daržoves arba makaronus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.21/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ežiukai su cukraus padažu Žingsnis 1
Pagaminkite faršą ir suformuokite ežiukus. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais, vienu smulkintu svogūnu, 1 smulkinta česnako skiltele, druska ir pipirais. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius rutuliukus. Kepkite juos ant didelės ugnies augaliniame aliejuje po 2 min. iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 2

Ežiukai su cukraus padažu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Antrąjį griežinėliais supjaustytą svogūną 3 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies. Į svogūnus sudėkite kubeliais supjaustytus pomidorus ir užvirinkite. Sudėkite likusius česnakus, medų, cukrų, actą, citrinos sultis. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Ežiukai su cukraus padažu Žingsnis 3
Troškinkite ežiukus. Sudėkite ežius į padažą, uždenkite ir troškinkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos