Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į puodą supilkite vandenį, suberkite druską, cukrų, cinamoną, gvazdikėlius ir imbierą. Maišydami ant vidutinės ugnies užvirinkite mišinį ir ištirpinkite cukrų. Į puodą suberkite džiovintus vaisius, vėl užvirinkite, uždenkite puodą dangčiu ir sumažinkite ugnį. Virkite apie 20 minučių, kol padažas pusiau išvirs.
Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Giliame dubenyje sumaišykite faršą, kiaušinį, miltus ir ryžius. Pagardinkite druska ir pipirais ir bent 10 minučių gerai išminkykite. Iš faršo suformuokite vienodus 3-4 cm skersmens rutuliukus.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Į keptuvės dugną sudėkite mėsos kukulius ir užpilkite juos džiovintų vaisių padažu. Užvirkite, tada sumažinkite ugnį ir uždenkite keptuvę dangčiu. Troškinkite ežius su džiovintais vaisiais apie 30 minučių.