Ežiukai su džiovintomis kalendromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su džiovintomis kalendromis

Kalendra yra nuostabus augalas, kuris ne tik gaminamas, bet ir aktyviai naudojamas medicinoje. Daug vertingų elementų, esančių prieskonyje, leidžia sustiprinti imunitetą ir pagerinti bendrą organizmo būklę. Ežiukai su džiovintomis kalendromis - apetitą žadinantis patiekalas, pasižymintis neįprastu aromatu ir maloniu skonio deriniu. Burnoje tirpstantis padažas puikiai dera su minkšta mėsa, o kvapnioji kalendra suteikia lengvą kartumo poskonį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Ežiukai su džiovintomis kalendromis Žingsnis 1
Padarykite pagrindą ežiukams. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą, ryžius ir 0,5 svogūno. Įdėkite kiaušinį, kalendrą, druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus, kad gautųsi vientisa masė. Tada iš maltos mėsos suformuokite mėsos kukulius, palikite juos nuošalyje.

Žingsnis 2

Ežiukai su džiovintomis kalendromis Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir įkaitinkite. Sudėkite morkas, kitą pusę svogūno ir pomidorų tyrę. Uždenkite dangčiu ir troškinkite 2-3 minutes. Tada į mišinį suberkite miltus, palaukite 1 minutę ir plona srovele pilkite vandenį, maišydami padažą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Ežiukai su džiovintomis kalendromis Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus. Paruoštus ežiukus sudėkite ant keptuvės dugno. Tada patiekalą užpilkite padažu. Uždenkite keptuvę dangčiu ir pastatykite ant silpnos ugnies. Troškinkite ežius 30-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos