Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su džiovintomis žolelėmis
Ežiukai su džiovintomis žolelėmis - įdomus patiekalas, pasižymintis maloniu aromatu ir neįprastu skonių deriniu. Prieskoniai puikiai dera su mėsa, todėl ji tampa gardesnė ir pikantiškesnė. Beje, be nuostabaus skonio, džiovintos žolelės yra labai naudingos. Rozmarinas normalizuoja žemą kraujospūdį, šalavijas gerina smegenų veiklą, o raudonėlis palaiko sveiką ir gražią odą.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Dubenyje sumaišykite maltą mėsą ir paruoštus ryžius. Tada sudėkite svogūną, kiaušinį ir džiovintas žoleles. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite ežiukus. Iš paruoštos maltos mėsos suformuokite nedidelius mėsos rutuliukus ir juos lengvai paspauskite. Ant plokščios lėkštės pabarstykite miltų ir kiekvieną ežiuką apvoliokite juose. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos ežiukus. Kepkite juos apie 15-20 minučių, kol iškeps iš visų pusių.
Kategorijos