Publikavimo data: 2024-06-12
Ežiukai su grietinėlės sūriu
Dabar parduotuvėse parduodami įvairūs pusgaminiai iš kotletų. Tai gera pagalba, kai nėra laiko gaminti maistą. Tačiau vis dėlto geriau kotletus pasigaminti patiems. Paprastai jie būna skanesni ir sotesni. Nes jie gaminami iš naminių produktų su individualiu kiekiu druskos ir prieskonių. Pietums ar vakarienei visai šeimai galite paruošti sultingus ežiukus su grietinėlės sūriu, kuris turi švelniai saldų, ryškų kreminį skonį ir aromatą, todėl patiekalas yra labai apetitiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas 5-7 minutes, kol jie taps auksinės spalvos. Sudėkite kepsnius prie mėsos, įberkite virtų ryžių, įmuškite kiaušinį. Apibarstykite druska ir pipirais. Išmaišykite maltinukus.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite pieną į puodą ir ant silpnos ugnies užvirinkite. Palaipsniui sudėkite kreminį sūrį, išmaišykite. Palaipsniui suberkite miltus, nuolat maišydami. Virkite, kol mišinys sutirštės. Pagardinkite druska ir įdėkite lauro lapą.
Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su kreminiu sūriu. Iš maltos mėsos padarykite apvalius kotletus. Dėkite į kepimo indą. Užpilkite padažu. Kepkite 170-180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.
Kategorijos