Ežiukai su grietinėlės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Ežiukai su grietinėlės sūriu

Dabar parduotuvėse parduodami įvairūs pusgaminiai iš kotletų. Tai gera pagalba, kai nėra laiko gaminti maistą. Tačiau vis dėlto geriau kotletus pasigaminti patiems. Paprastai jie būna skanesni ir sotesni. Nes jie gaminami iš naminių produktų su individualiu kiekiu druskos ir prieskonių. Pietums ar vakarienei visai šeimai galite paruošti sultingus ežiukus su grietinėlės sūriu, kuris turi švelniai saldų, ryškų kreminį skonį ir aromatą, todėl patiekalas yra labai apetitiškas.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Ežiukai su grietinėlės sūriu Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas 5-7 minutes, kol jie taps auksinės spalvos. Sudėkite kepsnius prie mėsos, įberkite virtų ryžių, įmuškite kiaušinį. Apibarstykite druska ir pipirais. Išmaišykite maltinukus.

Žingsnis 2

Ežiukai su grietinėlės sūriu Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Supilkite pieną į puodą ir ant silpnos ugnies užvirinkite. Palaipsniui sudėkite kreminį sūrį, išmaišykite. Palaipsniui suberkite miltus, nuolat maišydami. Virkite, kol mišinys sutirštės. Pagardinkite druska ir įdėkite lauro lapą.

Žingsnis 3

Ežiukai su grietinėlės sūriu Žingsnis 3
Paruoškite ežiukus su kreminiu sūriu. Iš maltos mėsos padarykite apvalius kotletus. Dėkite į kepimo indą. Užpilkite padažu. Kepkite 170-180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos